Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

Så kom då väderomslaget…

… med n’alta regnskvitter och gråare moln… Int’ så farligt kan man tycka efter all denna värme, men ujujuj vad det biter i kroppen. Vaknade i morse och var stel som en pinne, trögt att få ordning på kroppen och få den att hänga med hela dagen och nu på eftermiddagen, sa det bara "tjong i buljongen" så fick jag lov att krypa ner och lägga mig en stund. Det blev tvärstopp. Tur att maken är pigg och utvilad efter  semestern. Han tycker  att det är roligt att laga mat om han får grejja lite så han tog moppen ner på affärn och köpte en köttbit som grillades och vi invigde vås nya spis, ugnen närmare bestämt. Varmluft med grillfunktion till frittarna…

Ny pannor måste inhandlas men vi hade några som funkar på induktionshällen så panik är det inte…Egentligen är det väl bara en större gryta och en stekpanna som fattas oss nu… Det får bli till nästa lön. Dom gamla grytorna förpassades i en låda ner i källarn till nått bra att ha tillfälle.

Maken ska iväg och träna.Jag tar det lugna gatan ikväll och hoppas att jag får med mig kroppen i morgon på ett smidigare sätt än denna dag.  Då ska  jag sätta den nya spisen på prov tänkte jag. Lite matlådor och annat bra att hitta i skåpen kan vara på sin plats att fixa. Ännu tidigare kväll än i går kväll. Titta på TV som jag inte har gjort på nästan tre veckor. Ja förutom nyheterna förstås.

Ska bara plocka bort käket från bordet. Sen blir det bingen

hej på en stund

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.