Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

Härlig dag pÃ¥ hemmaplanets lugna vrÃ¥ och…

…tvätthögen är besegrad genom makens försorg och jag har diskat en massa tupperwareburkar som vi fick av mamma. Bra att ha grejjer i allra högsta grad.

En svalkande båttur på Volgsjön efter veckohandlingen var inte så dum heller. Vi hittade ett nytt solställe, så om vädret håller i sig åker vi nog dit med fikakorgen imorn.

Vi har ätit en god middag med farfar och vår eminente hyresvärd ute i det fria…

Och nu blir det ett par timmars tv-tittande  innan det är dags att knyta sig för dagen. Spännande läsning för tillfället är ett av deckaräventyren som "Dr Kay Scarpetta"  leder oss genom.

Läser grannbloggar här på VK med sk konfliktanalyser, och kan inte låta bli att undra vart man har tänkt  sig att komma, och om man verkligen har pejl på hur man framställer sig själv…Det saknas fortfarande en del självinsikt och jag kan inte låta bli att tycka att det hade varit bättre om skribenten ifråga hade tagit semester istället. Då kanske en väckarklocka hade börjat ringa…Som det ser ut nu, har man slösat bort värdefull vilotid till att  fortsätta försöka elda under konfliktgrytan… idag dras uttrycket "uppremmning" åter upp av skribenten. Ett uttryck som visserligen var plumpt men ändock menat som ett skämt.  Men gud förbjude att vi skulle få lov att gå vidare från den fadäsen. Inte verkar det i mina ögon som man vill ha nån lösning på konflikten. Jag tycker att offerrollen som skribenten har lagt sig till med har spelat ut sin rätt vid det här laget. Nu börjar det bli riktigt patetiskt.

Fint väder  i morn också säger dom på vädret. Kanoners! Då blir det sol och bad hela dagen.Det gäller att ta vara på dom här sista dagarna. Snart är det kallt igen och då gäller det att ha tankat ordentligt med frisk luft, sol och värme.

 

För övrigt är det idag 23 år sedan vi åkte till Dorotea för att beställa en bösskolv och råkade ut för den bilolycka som gav mig whiplashskadan som satt så många käppar i hjulen för mig sedan dess. En tung och svart dag för mig med andra ord. Men jag har min älskade make, som hjälper mig att skingra de mörka moln som hopas över mitt huvud och idag har vi som sagt avlett de mörka tankarna med en underbar båttur på en nästan helt vindstilla och solig Volgsjön.

Hej på en stund

 

 

Etiketter: , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.