Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

Idag….

… har vi tre stycken födelsedagsbarn i släkten… ,många Grattiskramen skickas per telefonen och över cyberrymden…. I det fallet är internet en riktig gudagåva. Så enkelt det har blivit att hålla sina nära och kära ”nära” sig.
Och idag är den stora dagen! Lilla Milla, vår söta hundvalp ska få flytta hem till oss på riktigt idag. Det ska bli såååå roligt! Det börjar väl med några nattvak, tills hon har acklimatiserat sig. Men jag tror det går ganska bra för hon har ju varit här förut på ”inskolning” , så hon känner igen sig… 🙂

Igårkväll hade vi årsmöte i S föreningen Vilhelmina. Det var sedvanliga årsmöteshandlingar , och fika och bra diskussioner olika aktuella frågor. Arbetet med nästa val ska trappas upp och organiseras och vi har en del studiecirklar på lut där alla medlemmar kan förkovra sig och delta i partiarbetet.
Vi går en skojig tid till mötes. ( ….säger jag som tycker att excelfiler med budgetsiffror och långa promemorior är roligt… ) Jag tycker att det ger mera att vara med i politiken och försöka göra det bästa , framför att sitta och vara missnöjd med allt. Jag har under åren som jag har delaktig införskaffat en större förståelse för att saker inte alltid är så lätt ordnade i en stor och tung apparat som kommunen är. Det är mycket som ska klaffa och falla på plats och ofta kan man nästan jämföra med att lägga pussel. Alla bitar måste passa….
Roligt är det också av den anledningen att jag fortsatt lär mig nått nytt varje dag, efter att ha deltagit i 7 år…. Ibland lär jag mig flera nya saker på en dag…. Mycket stimulerande !
Så, till alla som vill vara med och förändra, bygga och utveckla vårt samhälle. Gå med i ett politiskt parti (gå med i socialdemokraterna )och engagera er. Och fritidsaktiviteterna är fixade…. *ler stort *

Senaste nytt på Möjligheterna(S) Vilhelmina

http://vilhelminasossarna.bloggo.nu/Arsmote-Vilhelmina-S-forening/

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.