Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

Appropå semester…

….

hade tänkt lägga in ett snitsigt klipp från tuben här men fastnade på ett helt annat ämne som tarvar ett helt nytt inlägg…

Men jag vill härmed skänka en tanke till alla de familjer och barn som inte kommer att ha råd att åka på semester iår … kanske tack vare att man är utförsäkrad från F-kassan eller hamnat i FAS 3.

Mer om detta kan du läsa i 

MartinMobergs betraktelser

En annan bra betraktelse idag är Bengt Silverstrands om att Göran Skytte har förvandlats till en stolle… appropå Göran Skyttes senaste krönika i SvD.

Den krönikan kan man också läsa om i Alliansfritt idag.

Speciellt intressant tycker jag att uttrycket Barbie-mässiga formuleringar låter.  Det känns inte riktigt som det hör ihop med Håkan Juholt. Skulle vara intressant att få höra en fördjupning av det resonemanget. Eller vid närmare eftertanke … kanske inte!

Jag hoppas iallafall att Göran skytte kommer att trivas bra i Grekland för det är dit han tänker flytta säger han om Juholt blir statsminister… och det blir han ju.

Hej på en stund

 

 

 

Etiketter: , , , , , , , , ,

4 kommentarer

  1. Danne

    Skytte var väl rätt mitt i prick och bra i sin kommentar? JUholt duk ju upp som gubben i lådan och svamlar till det rätt hårt.. Förrestän sa du inte innan valet att Mona oxå skulle bli nästa statsminister men det blev hon inte… tror inta Åsa-Nisse blir det heller..*ler*

  2. Kristina Norman

    Svar till Danne (2011-06-26 20:19)
    Jag tycker att Skytte är bra duktig på att svamla numera. En gång i tiden var Skytte en duktig undersökande journalist, men numera vete fanken vad man ska tro om hans krönikor. Men att han fortfarande kan hitta på nya ord och uttryck är det ingen som kan ta ifrån honom.
    Juholt har rört ihop det ibland han också, men jag skulle vilja ge honom lite överseende för att han är ju trots allt ny för denna häftiga och tunga bevakning som han utsetts förr…

  3. debattentusiasten

    En patetisk gammal gubbe som på gamla dar funnit lycka enbart där ekonomiskt vinstintresse är störst.Som hos moderaterna.
    Tänk att karln var vänstersympatisör som Mikael Wiehe och company en gång i tiden.
    Verkar mer som gubben vänder kappan efter vinden och följer den politik som gör hans egen kassa större.
    Kristen har han blivit på senare år,men det verkar inte som han har läst bibeln direkt.
    Naivt skriven artikel av en journalist som borde kunna skriva mer avancerad nyhetsjournalistik än vad han åstadkommer i denna artikel.
    Och Juholt bör tänka på att inte sitta i Istanbul och snacka skit öppet om andra politiker så att svenska turister hör.
    Detta angående artikeln i Expressen om hans påsksemester i Istanbul där svenskarnas öron blev som tefat, när han snackade skit om andra sossar med sin sambo i baren.
    Sådana buffelfasoner vill inte dem som röstar med sossarna veta av.
    Finns det inga gubbar inom politiken och journalistiken och inom högre kommunala befattningar(inom privat sektor verkar det vara lagligt att snirkla sig undan lagar och förordningar så privat sektor kan man bortse ifrån) som kan uppträda som vanliga hederliga människor nuförtiden?
    Är Janne Josefsson i Uppdrag Granskning den enda?

  4. Kristina Norman

    Svar till debattentusiasten (2011-06-27 11:50)
    Jag håller med dig.
    Skytte verkar ha gått vilse i pannkakan.
    Och Juholt borde verkligen hålla sig för god för sånt. Man kan tänka mycket men det är en annan sak att säga det högt…
    Beträffande Janne Josefsson så har jag nog större förtroende för hans medarbetare i programmet. Vet inte riktigt varför. Känns bara så i maggropen, och den ska man ju lita på …
    😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.