Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

MIna vänner…

…på Facebook, kläcker ur sig alla möjliga sorts kommentarer. Det kan vara , illfundigt, roligt och t.o.m hysteriskt roligt,  sorgligt, tråkigt, elakt (ibland), poetiskt, och vackert. Det finns alla sorter… Dagens bästa är denna. Vackert, helt enkelt.

Kärlek föds ur glädjen att se på varandra,
får näring ur behovet av att vara tillsammans
och fulländas av det omöjliga i att vara åtskilda.

I övrigt har vi varit ute i Hacksjö idag på Repskapsmöte. Det sista för sommaruppehållet. Stöttingfjällets S-förening fixade mat och kaffe till oss allihopa. Och det med den äran !!! Vi serverades lunch som bestod av (S)ommarpaj, grönsallad och vitlöksbröd  och till detta fick vi välja mellan läsk, isvatten eller röd saft. Och efter mötet där vi behandlade aktuella frågor, serverades övernaturligt god tårta med maräng, grädde och (röda) jordgubbar.

Det diskuterades fram och tillbaka intensivt och med stort engagemang, som alltid och vi är ju inte alltid riktigt överens, men då är det majoritetsbeslut som gäller. Och nu har vi lagt fast den linje som vi ska gå på den närmaste tiden.

 Vi har haft en supertrevlig dag med både allvarliga diskussioner och glada skratt och en hel del fniss och framför allt godmat och gofika.

Maken har varit i Umeå och tränat bowling med UIK idag. "Gurun" Gert har kollat in boysen och tipsat om vad som behöver tränas på inför hösten när serien börjar igen ( t.ex mera framåtrotation på bollen, steglängd, bollfart , spel på kortbaneprofil osv…) … Alla måste ju höja sig ett snäpp om man ska ha nån buisness att göra i Elitserien… Nytt träningsläger i Augusti är planerat…

MIna känslor inför detta är lite tveeggad. Å ena sidan är det en rolig erfarenhet för maken att återigen få spela bowling i Elitserien ( Vilhelmina IK /Bowling gjorde en säsong 1985 ) Å andra sidan betyder det att  han blir borta minst 12 helger under säsongen, vilket är något mera än med spel i Vilhelmina. Eftersom hans hemmamatcher blir " borta" (Umeå) också. Just nu känns det lite trist att bli ensam ännu mera, men det är ju en vanesak, så det ordnar sig. Jag är ju en stor flicka så jag kommer nog att kunna hitta på nått att sysselsätta mig med. Vissa helger kan jag också följa med och hälsa på min pigo medans gubbarna spelar.

NU ska jag krypa ner i bingen och fixa min skönhetssömn. I morn blir det förmodligen en lång dag i KFM så det gäller att vara utsövd och pigg… Undras om jag ska ta med en termos med extra extra starkt kaffe försäkerhets skull?

Hej på en stund

Möjligheterna(S) Vilhelmina