Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

Ännu en ljuvlig dag…

… med sol och värme. och idag har vi planterat blommor i balkonglådorna och i ett par urnor och 2 väggamplar. Och jag har ställt ut min Benjaminfikus. Den får stå därvid dörren tills i höst och härda sig lite… Jag tror den mår bättre där än i ett stekhett soligt fönster. En tur ut till Bäsksele för att hämta en nyckel hos "bror" och ett spontant besök hos kusinen renderade i dagens godaste kaffekopp.

Svägerskan blev mattemormor i natt, när hennes lilla hundprinsessa Fiona nedkom med en liten  svart "råttunge" med vitstrimma på magen och såååå söt. Men jag fick nöja mig med att titta på lite håll för "råttungens" mamma var väldigt rädd om sin lille och ville inte att vi skulle komma för nära, och eftersom vi inte ville oroa henne i onödan så tog vi en snabb titt och sen gick vi ut… Vi hinner bekanta oss senare.

Diamond League i New York gäller på tv och där regnar det som själva "nätchen", och själv ska jag lyssna vidare på boken "skumtimmen " av Johan Theorin. Riktigt riktigt spännande och liiite spoooky…

Läs Möjligheterna(S) Vilhelmina för information om aktuella händelser mm.

Röd pelargon och blå Lobelia i urnorna.

Vit Petunia och röda Lobelia i balkonglådorna. Nu väntar vi bara på att dom ska växa till sig…

 

 

Hej på en stund

 

Etiketter: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.