Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

Det är inte rättvist..

… att solen ska lysa på stockholmare och skåningar medans vi norrlänningar ska  behöva genomlida detta apväder.  Regn och snålblåst … fy attans! Kroppen protesterar högljutt och går helt och hållet i klinch. I morse vaknade jag med infernalisk värk i händerna och stora vätskeansamlingar runt knogarna och på handryggen. vätskan har gått tillbaka i och med att jag började röra på mig men värken sitter i… och kryper uppåt handleder och armar…Ett hugg med yxan strax ovanför armbågen känns som ett helt acceptabelt alternativ just nu.

Vädret sätter käppar i vägen för min framfart i övrigt också… Igår fick jag lov att ta ett "sovardygn", sånär som på lunch och middag ( maken fixade middag och väckte mig när det var dags att äta) och jag lyckades också hålla mig vaken och se "Rocky Balboa" med maken.  En film som jag har missat att se förut. Jag tyckte att den var ganska bra. Bra sorglig bitvis  och mina tårkanaler som är lätta att öppna i såna situationer, flödade  över speciellt när han mindes sin älskade Adrian.

 

Igår tittade jag igenom alla bilderna från balen i Lycksele och beundrade alla vackra klänningar. Mina vänninor hade ju sina telningar där och dom var underbart vackra och snygga i sina fina stasser. Solen gjorde ett  gästspel på dom också, vilket var som pricken över I:et.  Man får verkligen hoppas att solen gör ett framträdande här i Vilhelmina i eftermiddag när det blir dags för vår ungdomar här hemma att gå på balkortege. Håll tummarna allihopa, för en lyckad kväll för våra studenter! Fjolåret blev ju en totalflopp så iår hoppas jag verkligen att det funkar bättre.

 

Dagens citat kommer från en FB vän

" För mycket av det goda kan vara underbart!",

Så sant som det är sagt!!!

Nu ska jag tanka mera kaffe och se efter vad för underbart min dag tänker erbjuda mig…eller om det är bara värk och oknytt i händelsepåsen…

Hej på en stund !

Kan man hoppas på tårta en sån här dag tro ? ;)))

 

 

 

Etiketter: , , , , , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Kristina Norman

    Svar till Martin Moberg (2011-06-06 17:27)
    Ja, du har rätt, det jämnar ut sig… men det är ju inte rättvist dÃ¥ heller, fast Ã¥t andra hÃ¥llet, om man ska vara petig… Jag vill ha sol och värme Ã¥t alla och själv ser jag verkligen fram emot värmen.;)))

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.