Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

Fick ett sånt där spontant infall…

…  och skickade en förfrågan om en tatuering till en FB vän som kan sina saker…

 Jag har en tatuering på min axel som jag funderar på att bygga ut lite. Originalbilden som jag valde när den blev gjord, var en ros med svarta tribals tunt om. Jättesnygga kontraster! men eftersom min plånbok alltid verkar vara i det tunnaste laget så fick jag kompromissa lite och det blev endast blomman…men tanken har alltid varit att jag ska färdigställa den ungefär som den där bilden såg ut från början.

Mamma kommmer att säga:

– Du e inte klok!… med eftertryck…( min älskade lilla mamsi…* ler stort*)

Det säger hon alltid när jag hittar på nått som hon tycker verkar onödigt eller ogenomtänkt…  vilket händer då och då…;)))….och jag försöker ju alltid att lyssna på min mamma eftersom hon vet bäst, men lite grann rebell är man ju fortfarande , från födseln och av ohejdad vana, och ett "outstanding konstverk "( som jag vet att det kommer att bli, om den person som jag har skickat förfrågan till tar på sig jobbet ) på min axel kan inte vara helt fel. Och absolut inte det dummaste jag har gjort mitt liv heller…;)))

 Så det får bli så… Nu väntar jag med spänning …

En annan grej som jag funderar på är att "täcka" det ärr som jag fick när jag bröt foten…  ett tolv cm långt ärr på utsidan av smalbenet… Jag fantiserar om en bladslinga som kommer upp ur foten och slingrar sig uppåt benet, men en eller två Hibiskusblommor eller kanske Nerium… ljusgula med skiftningar mot orange och rött . det tror jag skulle bli jättefint…Men det lär ju göra ONT på foten, så jag funderar nog ett tag till på det …

Hej på en stund

 

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.