Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

Jag fortsätter…

… att rekommendera läsning. Idag får Åke Nilsson stå för det mest läsvärda… ang "konkursen Cloudberry Village". Fakta rakt av och utan krusiduller…

Fakta utan krusiduller får man också om man läser Möjligheterna(S) Vilhelmina .

Mina äventyr på moppen artar sig. Igår fick jag tag i en hjälm också… INte röd som jag hade tänkt men mattsvart och rätt snygg ändå… och till ett rimligt pris… vart? På Appelqvist såklart!

Idag har jag varit på ett möte för Fibromyalgiföreningens räkni ng…En tur runt plass’n innan mötet skakade bort en del spindelväv som samlats i min hjärna och efetr mötet hanna jag precis hem innan regnskuren föll. Lite kallt var det och jag tappade en vante nånstans, så det blev kallt om handen innan jag var hemma… Säkert inte den första den här sommaren.

Jag har lite problem att komma ihåg lyset så jag får stå och kicka lite nu och då…inte bra alls det, känner jag, så jag ska be maken ha en knappgenomgång med mig igen…Upprepning medelst nötning…det enda som hjälper en mossig hjärna.  Trött så ini vassen blir man också när man har sol på kind och vind i hår. Fick lov att ta en powernap ( som blev två timmar) när jag kom hem… helt slut…Annars går det som hejsan.

Men nu har vi ätit fredagsmyzmiddag med grillat, potatisgratäng och spizy sallad… och jag har börjat lyssna på en ljudbok (Fienden inom oss , av Jan Gillou… Bra röst av den där Tomas Bolme… somnar man gott till…)

Arbetsschemat fylls på för sonen dy eftersom, och snart har han mer än heltid att stå i mesta delen av sommaren…NICE!

NU blir det soffmyz med maken

Hej på en stund

 

 

 

Etiketter: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.