Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

Dagen då ”alla ska älska varandra lite extra”…

… är här igen och det skickas blommor och hjärtan till höger och vänster. På vissa håll flödar romantiken också. Visst är det kul, även om det lätt kan kännas lite upphosat och överdrivet.
Hemma på Ruggisplace har vi en lugn och skön hemmalag. Maken är ledig idag och vi ”potar” på tillsammans med sånt småpyssel som man kan ta sig för hemmavid. Inget särskilt planerat ( om jag inte lyckas få maken att köpa hem semlor).
Jag hade tänkt laga köttfärsbiffar i hjärtform till middag, men nu kom maken och sa att han skulle fixa käket. Det tackar man inte nej till… Och med detta är middagen också en överraskning tills vidare….

I övrigt har jag under lång period varit i konflikt med John Blund. Då och då får den lille rackarn för sig att han ska trixa med mina sömnrutiner och allt ställs på ända. Jag brukar få ordning på honom tills slut med den här gången var han ovanligt envis och ihärdig och jag fick ringa dok och ta hjälp. Nu har jag iallafall med doktorns hjälp halat in den lille djävulen i fållan igen så nu ska han väl sköta sig som han ska ett tag igen. Ruggugglan börjar känna sig levande igen efter att ha fått sova riktigt ett par nätter…. igår morse satt jag med en kopp kaffe och bara njöt av den sällsamma känslan av att ha sovit… det var underbart !

Helgen som var, när hela Vilhelmina firade WWW, åkte vi, jag och maken , hem till min lilla mamsi och hälsade på. Vi räknade kallt med att det var tillräckligt många som höll igång ändå så dom klarade sig utan oss. Mamma hade några lådor och lite grejer som skulle fixas, bland annat skruvade vi ihop en byrå åt henne. På söndag åkte maken till Lycksele och spelade DM final i bowling… Och kammade hem med en hedervärd andra plats.
Andreas Dahlgren, Thorengruppen knep första priset. Och den äran !

Vi har bytt bil också…. Eftersom vi ligger ute på vägarna rätt mycket pga av allt bowlingspelande så beslutade vi oss för att skaffa en 4wd. Det blev slutligen en Audi A6. Den hämtades vi förra veckan.
Såna gånger känner man riktigt hur trixigt det kan bli att jag inte kan köra bil för tillfället. Att hitta någon som kunde följa med och köra hem Volvon var inte det lättaste. Men tills slut så gick det också bra.
Att jag inte heller kan provköra den nya bilen känns lite surt. Men jag får nöja mig med att åka tills vidare…
Nu äre lunch ….

Hej på en stund .

2 kommentarer

  1. Bekymrad

    Vacker rubrik. Gäller den även för fullmäktige i Vilhelmina en dag som denna? Har hört tvivel i den saken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.