Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

Det har varit en…

 intensiv dag idag. ViK Bowling  har haft sin verksamhetsavslutning idag. och dagen började med klubbmästerskapet. 8 serier, stenhård tävling med blodigt allvar och massor med onda ögon och getblickar. Äran och den "åtråvärda vandingspokalen" står på spel. Som väntat så vann förstås maken.( Jag var aldrig orolig) Och han är from idag och ett helt år framåt därmed obestridligen mästarnas mästare. Säg det han inte kan, min man…*flin*.

Efter matchen följde Årsmötet och jag gjorde min sista insats som den "ständige sekreteraren". Det är ju ett bra tag sen "min röst hördes" på bowlingens hemsida, i referat och  annat, men nu är det alltså officiellt. Min resa som den ständige sekreteraren är all.  Lite vemodigt känns det allt. för det var väldigt roligt under den tid då jag orkade hålla på. Men men … nya äventyr väntar på den som har  ett öppet sinne… och jag kommer förstås alltid att vara "sekreterare" åt maken och följa med på matcher, så jag håller mig ajour med händelserna inom bowlingens underbara värld.

När årsmötet var avklarat så  drog vi ner till Saiva till hyrd lokal och grillade en god köttbit och till det serverade vi potatisgratäng, potatissallad, vilöksbröd och bagetter och en snabbt ihophackad grönsallad. Valfri dryck . Några drack en eller annan enstaka pilsner och andra höll sig till cocacola, Själv föredrog jag Loka med citronsmak… Gänget bröt upp från Saiva realtivt tidigt. Några skulle fortsätta partyt på annan plats och några ville åka hem… Där ibland jag och maken.

Vi hann hem lagom för lite soffmys och se sista bidragen och omröstningen på melodifestivalen. Dricka en kopp te och sen krypa ner i bingen… Dagen har varit väl intensiv och jag har härjat för hårt och därför ligger jag här nu och kan inte sova pga värk och oförmåga att slappna av. Men det har varit en rolig dag. Det är det alltid när man får umgås med dom här gubbarna…

 Ja just det. Var det rätt låt som vann…???  Njaä… det tycker jag väl inte.. Jag gillade Finlands, Islands och Belgiens låt jättemycket . Men det var iallafall inte den sämsta låten som vann och det var väl huvudsaken. Nåja den var inte så tokig heller om jag ska vara ärlig, och den var ju nästan svensk så det får väl bli godkänt då…:)

Hej på en stund

 

Etiketter: , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.