Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

87 personer…

… räknade Åke till i vårt 1a maj- tåg  i Vilhelmina och ännu fler slöt upp till fikat. Där var vi en bra bit över 100 personer.

Solen har skinit på oss emn lite snål blåst gjorde att det var ingen överdriven värme precis. Men betydligt skönare än i fjol när det blåste stålspik när vi skulle gå tåget…Då var det kallt på riktigt. och jämfört med det så var det förstås nästan rena sommarvärmen.

Vi har brett mackor, skurit kakor och kokat kaffe för kung och fosterland och  fikat lyssnat på undehållaning med träskoteatern… Gamla shillingtryck och andra visor .

Lars Lilja höll ett mycket bra och inspirerande tal som hade många poänger som gick hem mitt i prick. Pyssel för barnen och Bingo för dom lite äldre…

Lotteri hade vi också med fina vinster och som allttid är det någon som har extra mycket tur, vilket drar skrattsalvor också. Mycket trevligt…

 Sammanfattning= En riktigt bra dag…

UPP TILL KAMP….

 hej på en stund

 

 

Etiketter: , , , , , , ,

4 kommentarer

  1. Gudrun

    Oj då måste jag ha räknat fel. Jag fick det till 65 personer med barnen inräknade och 2 hundar.Men iaf bättre än tidigare år.

  2. Gudrun

    Jag räknade ju faktiskt inte på slutet när ”tåget” återvände till FH. Jag räknade väl efter ca halva promenaden. Kan ju vara så att dom anslöt när dom gick sista biten :o)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.