Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

Maken och hans…

… radarkompis och klubbkamrat i seriespelet Stefan Rynell åkte till Stockholm igår, och idag har dom spelat kval för SM. Stefan gick vidare och spelar final i början på Juni , men maken hade inte kägelfallet med sig och drömmen om medalj är över för hans del.  I eftermiddag har han ägnat sig åt det som annars brukar vara min sysselsättning nämligen shopping… Men jag skulle tro att valet av affärer är något annorlunda för honom än vad jag brukar prioritera … Det ligger nog mera åt det teknik/pryl hållet för hans del…Medan jag nästan uteslutande dras till kläder och saker som man kan piffa till sig med.

 Bakat kaka…x flera, till 1maj firandet har jag nu äntligen gjort. Känns som i sista sekunden nästan. Kankse inte riktigt men nog drog jag ut på tiden in i det längsta den här gången… Men nu är det gjort iallafall… I övrigt har jag sovit hela dagen… vaknade ganska tidigt i morse och gjorde morgonrutiner men sen gick jag och lade mig igen. Fanns inte annat att göra för jag är fortfarande moschig…Sömnen satt som en smäck där den skulle, så det var nog ett bra val.

Nåväl … nu är kakorna färdiga, katterna har fått mat och kattlådan är rensad. Så nu kryper jag in under täcket igen och låter ljudet från TVn sova ner mig igen…Jag hoppar över brasa och hela köret.

Ni andra som firar Valborg ikväll… Ha det så trevligt!

Hej på en stund

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.