Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

Plakatmålning…

… hade jag aldrig varit med på förut, men det var jätteroligt… så det kommer jag att göra flera gånger…Kreativiteten flödar och skratten är aldrig långt borta. Högljutt blir det också när det är många som pratar i mun på varandra  samtidigt som skylttillverkare bankar med hammare och spik och häftpistolerna klickar. Fina skyltar blev det också. Studiecirkeln  blev också en bra diskussion och vi fortsätter att fördjupa oss i frågan.

Dagens Fullmäktige blev på ren svenska ett rent spektakel, med oppositionens företrädare som dirigenter. Men som vanligt så vinklar man det som att det skulle vara sossarnas fel och vi blir beskyllda för både det ena och det andra. Saker som man sedan får ta tillbaka och be om ursäkt för. Man sår ett frö av misstänksamhet och misstänkliggöranden och sen tar man tillbaka. Men fröet är ju redan sått då… Det är ju visserligen hedervärt att man ber om ursäkt, men man börjar ju fundera vad som är syftet när det händer gång på gång…Varför kan man fråga sig?
I övrigt så har vi socialdemokrater från allra första stund varit väldigt tydliga med var vi står och hur vi tänker driva vår politik, så allt prat om att vi skulle vara falska och opålitliga  och allt vad vi har fått höra tillbaka visas härmed bestämt… Om det är nån som inte har uppfattat vad vi har deklarerat så har man inte lyssnat. Så enkelt är det!
Nu väntar bingen på en utschasad rugguggla och i morn är en ny dag. Då ska vi ha dator skola jag och lilla mamsi
Gonatt goa vänner och tack för idag.

 

Detta inlägg lade jag ut påMöjligheterna(s) Vilhelmina igårkväll, men efter att ha tagit del av en del andras bloggar på morgonen så tycker jag att den passar även här …För övrigt är det på Möjligheterna(s) Vilhelmina som ni får reda på vad som händer i Vilhelmina kommun. Den versionen som kan verifieras i protokoll och med vittnesbörd.

 

Hej på en stund

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.