Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

Igår åkte maken till…

… Umeå en sväng.  En kompis behövde chaffis till lasset och maken hade ledig dag så det passade bra… Passade också perfekt för att sonen skulle till Umeå i helgen till vänner och kunde därmed åka snålskuts. Medans kompisen gjorde sitt på lasset passade maken på att åka och titta på en tv som han spanat in på blocket  som nu erbjöds till kanonpris och det slutade med att han kom hem med tvn. En 40 " Samsung med en massa skojiga finesser som man tydligen kan leka med hur länge som helst( visar sig nu på morgonen då maken har varit sysselsatt nästan hela morgonen*flin*)

Tanken var att den skulle sitta på väggen i sovrummet så att sliten och trött rugguggla ska kunna krypa undan i egen vrå när omvärlden blir för mycket att hantera.  Men nu var det ju så roligt att ha en tv med riktigt skarp och fin bild så den "nya " tvn hamnade i vardagsrummet och vår gamla bakbildsprojektor hamnade i sovrummet istället. Den bygger ut från väggen lite mera än vad som var tanken men det funkar… och det är inte så dumt med en 55 tummare vid sängen heller. Man ska ju inte dansa jenka därinne så det funkar.

 Alltså är nu ordningen fastställd i det Normanska hemmet i Villis … Sliten rugguggla i sovrummet med direktsändningen av sossekongressen på tvn och maken i v-rummet med tvdosan i högsta hugg. Där kontrolleras alla funktioner och  inställningar och i övrigt så kommer väl tvåoch en halv män att vara det som tittas på mest därinne.

Det bästa av allt är att nu kommer jag att känna mindre panik över den gamla nersuttna soffan som behöver bytas ut ,för nu behöver jag inte sitta i soffan för att kunna se tv , nu kan jag krypa ihop i kuddhavet i min sköna säng när orken tar slut. och vi kan i lugn och ro spara ihop så att vi kan köpa den soffa vi vill ha till motsats till den soffa som vi har råd med… Me like! Me like very much!

Jomen… då mår man ganska gott trots förkylning elaka, envisa viru , värk och annat oknytt. Lite  varma koppen på detta nu så … Tomatsoppa med chili… det blir toppen de’

 

Ja förresten … jag vann ju första priset på vinlotteriet, som jag var frånvarande på i onsdags. Som tur är får man ju vara på 1 dragningen ändå i vårat gäng… så nu har man ett litet stasch. Nu behöver jag bara en anledning att böja konsumera… Nån som har nått förslag…??? ;)))

Hej på en stund

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.