Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

Det surrar i luften….

Men det är varken hurrarop flugor eller myggor…. Det är makens helikopter.
Den radiostyrda leksaksvarianten som han köpte sig i början på januari efter att ha fått obetvinglig inspiration från en ”släkting” som vi besökte strax efter nyår i Stockholm.

Det är en liten ettrigt låtande modell med blinkande lampor i olika färger …. Inte så lätt att hantera utan att krascha , (jag har provat så jag vet ) men å andra sidan verkar den vara omåttligt tålig så det gör inte så mycket att man kraschar 🙂
Fördelen eller kanske man ska säga nackdelen är att batteritiden är relativt kortspel man kan inte köra så långa stunder åt gången. BRA för då får man vila öronen…,å andra sidan går det också relativt fort att ladda upp batterierna ….så vilan blir kanske inte så lång heller….

…och jag måste erkänna fast jag också har blivit ”påkörd”
några gånger…. Det är faktiskt rätt kul! Att se makens ansikte lysa upp i ett lekfullt barnsligt leende, är på något vis … Rogivande för själen…. Säkert ler jag lika fånigt själv när jag ska provköra …. 😉

Raggmunkar, stekt bacon och lingonsylt till middagen gjorde att jag fick nästan känna mig som farfars favorit idag…. Det uppskattades mycket! :)….. Och det var gott! …. Och mätta blev vi!
En känsla liknande den berömda paltkoman har infunnit sig och ruggugglan har krupit upp i myshörnan på soffan med täcke och kuddar och gömmer mig undan kylan som inte vill släppa sitt grepp….

Det var tal om en stunds häng med brudarna ett ögonblick i morgonkväll men jag tror det rann ut i sanden….
En annan har ju trynat hemma med diverse tokvärk och annat ett bra tag nu så det skulle vara kul att träffa vänner och surra bort en stund … Kanske ta sig en enstaka pilsner också….. Nåja …. Det är väl inte för sent ännu. Vi får se vad morgondagen bär med sig….

Nu kan .man läsa de 3 st motioner som Vilhelmina S tar med sig till distriktskongressen i April

Möjligheterna(S) Vilhelmina
http://vilhelminasossarna.bloggo.nu/
Motion ang. Våra råvaror, en enorm skatt
Motion ang Posten för vem.
Motion ang problem med telefonförbindelserna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.