Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

Ännu ett exempel…

… på de cyniska  och  fullkomligt idiotiska  konsekvenser som regeringens åtstramningar i sjukförsäkringssystemet  innebär …

För två månader sen var politikern Bernt Andersson  nära döden efter mordförsök.Idag… 2 månader och 3 operationer senare, vill Försäkringskassan fortfarande inte godkänna hans sjukskrivning.

 Detta är fullständigt makalöst osannolikt fruktansvärt… När ska detta elände nå vägs ände? Finns det inget sätt för oss vanliga dödliga  att sätta ner foten och säga stopp och belägg…  Vem ska vi få till att lyssna på oss???

 

Så här kan vi inte ha det!!!!

JAG PROTESTERAR!!!!

 

 

 

Etiketter: , , ,

2 kommentarer

  1. Krister Klermalm

    Jag överväger nu att rådfråga min läkare om det går bra för min del att protest maschera ned till Stockholm på ett eller anant sätt. Har en grupp på FB som heter ”Uppror för ett friskare Sverige” där jag försökt få med andra för ansamling att väcka liv på folket at agera. Den värst fienden är själva tystnaden och skrämmande den är idag. Istället för att haglar galla på budbärararen borde vi rikta en protest till de som har skappat denna situation vi har idag. Förvaltningen av våra medel missbrukas totalt felaktigt nu och det fortskrider så länge tystnade nråder.

  2. Kristina Norman

    Svar till Krister Klermalm (2011-03-01 18:52)
    Jag kan bara hålla med. Försäkringskassan är inte den som är skurken i den här soppan. Jag ska söka upp din FB-grupp med detsamma.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.