Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

Idag läser jag…

Mickes VK-blogg och kan inte låta bli att tycka att han har en poäng…

 

I övrigt har vi haft främmande i parti och minut idag…  och nya bekantskaper också… Något som alltid är trevligt. Och i dessa fall kanske det blir nya familjemedlemmar också i framtiden, så det var extra roligt. När familjekonstellationer i ens närhet förändras kan det ju islutändan sluta med att ens egen familj utvidgas. Intressant tanke eller hur ? Den tanken påvisar också isåfall att det finns ingenting ont som inte för nått gott med sig… eller ??? hmmm….

Så vi har kokat kaffe och druckit… kokat mera kaffe och druckit och så har vi varit sociala som aldrig förr…. Jätteroligt!

Jag försökte t.o.m baka kolakakor för att ha nått kaffebröd men utan socker ( som jag glömt att köpa )blev det rätt misslyckat… Jag tänkte att :

-Sirap är sött så det kan man ta istället för socker, men då blev kakasmeten för lös så då var jag tvungen att tillsätta mera mjöl för det skulle bli kakor och inte … blaffor…  Det gick inte så bra…  skittorra blev dom… men jag försökte… och dom går att äta om man doppar i kaffet… Men som jag nog har nämnt tidigar,e så är bakning inte min starka sida och ett misslyckande på den fronten är troligare än inte, så jag deppar inte för det… Jag är liksom van :)))

NU har vi bänkat oss på varsin soffa , jag och maken… Maken är förkyld  och det vet ni ju hur det är när en karl är förkyld… 😉 Själv befinner jag mig i det vanliga tillståndet… trött, värkbruten och manglad.

Men vi har lyckats klara av mat och disk  med gemensamma krafter. Sonen gjorde ett framträdande vid middagstid när hungern gjorde sig påmind och han glimrade till vid diskbänken som tack för maten…Tackar och bockar!

Tidig kväll förvänats ikväll… vår sköna säng känns ovanligt lockande ikväll… att få sjunka ner i den mjuka madrassen i 180 grader ska bli helt enkelt ljuvligt!…och jag är mitt i min urspännande bok "Hämnden"  av Reginald Hill… Jädrans va spännande!

Hej på en stund<3

 

 

Etiketter: , , , , ,

4 kommentarer

  1. Whos fucking who?

    Ryggkliargänget i högform. En sak ni inte fattat är att det är oppostionen som granska majoriteten och inte tvärtom. Fast egentligen är det ni gör fast ni inte fattar det. Oppositionen är mäkta upprörda över sossarnas manipulationer och tillrättalägganden och det är ni upprörda över. Så se er i spegeln och konstatera vem som spelade ut Fp, KD och C. Jo sossarna. Det ni gjort är för jävligt och ni fattar det inte. Om sovjet är så självklart flytta till Ryssland så har ni skivan fixad.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.