Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

Tisdag!

Fick inte sova många minuter inatt, och det börjar kännas i ögonen nu….ögonblicken är tunga och det svider ända in bakom ögongloben…. Blir en tidig kväll och jag hoppas hoppas hoppas att tröttheten tar över så att jag äntligen får sova ordentligt en natt nu för nu är det några dygn sen .

Fick äntligen tag i en människa att prata med på medicin mottagningen i Umeå…. Läkaren sa före jul att hon skulle ringa och lämna besked om provsvar och fortsatt behandling och sen blir det alldeles tyst… Ruggugglan väntar tålmodigt men inget händer… Till slut rann det över ! Det tog tre dagar att komma fram på återuppringningssystemet…!
Som jag trodde så hade jag hamnat mellan stolarna, men nu ska jag visst finnas på agendan igen så nu får jag fortsätta vänta på besked…. Sköterskan kunde inte säga NÄR läkaren kunde ringa…. Mitt tålamod är inte stort just nu kan jag säga….
Helt jävla fucking otroligt!
Tänker på alla plågor och smärta smärta man skulle ha sluppit , allt besvär för familjen som man kunde ha undvikit om man inte varit hänvisad till väntan på den hjälp man behöver hela tiden.
Känner mig mycket trött och less idag.

Termometern visar lite varmare temperaturer ute idag men kylan har bitit sig fast i min bedrövliga lekamen och gör sig ordentligt påmind. Med varmare temperatur kommer också molnen längre ner och idag har det varit grådaskigt och trist till tusen.

En riktig skitdag idag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.