Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

Äntligen…

… finns det mat i våra skåp… synligt och utan trolleri…

Vi gjorde som jag sa häromdagen. Vi tog följe, jag, maken och sonen  till affärn och delade handlingslistan som jag skrivit på 3  och med varsin vagn gick det som en dans att shoppa ingredienser för en  två veckors matsedel… tjoop tjoop så var det klaart!

Det känns bra, sä naaaanting!

Bra känns det också att jag lyckats ta mig för tt göra en matsedel för 2 veckor. Det betyder att nu behöver jag inte fundera på vad jag ska hitta på för käk på flera dagar… Yeahj!

Man kan alltså endera vila hjärnan helt och hållet och tänka på ingenting ( frestande) eller aså kan man koncentrera sig på nått annat viktigt…Återta lite kontroll över vardagen kanske? …

Ikväll har vi haft medlemsmöte i vIlhelmina S-förening… Som vanligt känns det jätteroligt att träffa vännerna i  föreningen. alla såg ut att må bra efter juluppehållet och alla är taggade att fortsätta arbetet med att styra Vilhelminaskutan mot framgång i framtiden.

Vi fick en del information, klarade av en bunt nomineringar,  och spikade en mötesplan för våren och beslutade att starta ett par studiecirklar för att vi ska få förkovra oss lite också…

NU ska jag äta apelsin med maken

hej på en stund<3

 

Etiketter: , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.