Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

Jay vann…

… jo det hade man ju på känn… Den killen har ju gjort sig omåttligt populär under hösten här … Jag kan hålla med… han är bra, fast ikväll var Minnah nästan bättre ändå… så jag blev lite fundersam ett tag på vem jag skulle heja på egentligen… Men Det var rätt  person som vann… Det kom jag fram till när jag tänkte på förra veckans  version av Elvislåten… Då kan man snacka om ståpäls!!!!

I övrigt har jag stickat en socka klar , påbörjat maken till den och tittat på en film med Sandra Bullock ( Iskallt mord ) som är väl en så där film…  Egentligen har jag sett den förut men aldrig hela filmen i ett och samma sammanhang…. Men den blev inget bättre för det…   Vårt fredagsmys bestod ikväll av Glasswienerbröd och kaffe… Vår hyresvärd kom upp och fikade med oss en stund, sen han gick ner till sig när IDOL började. Han ville nog inte se det…;)

Imorn ska jag vara barnvakt en tag … Busarna ska komma överpå eftermiddagen. Jag ska försöka hinna / orka baka nån kaksort innan dess…

Börjar ned räkningen tills mina barn ska komma hem. "Den långe" kommer med buss på torsdag och pigo förhoppningsvis den 20-21.. Kanske tidigare… hoppas hoppas… Nedräkning till ett stortsjujädrans kalas som heter duga har också börjat… spännande och kul… 😉 Men vad fasen ska jag ha på mig???( panik….)

Nu är det iallafall gonatt i stugan…

hej på en stund<3

Etiketter: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.