Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

Hektisk helg …

… med trevlig samvaro, shopping och mycket bowling. Individuella DM spelades och maken spelade på lördagen in sig på finalplats. Tunga banor och dåligt kantstöd men han lyckades ändå gå in på den 9e och sista finalplatsen.Till final gick också  "Fatminator Mattsson" och vi hade alltså  2 av 3 som gick vidare från Vilhelminas deltagare.Inte så dåligt facit om vi får säga det själva… Tyvärr åkte både Mattson och Maken ut i första finalomgången så glädjen förbyttes i lamslagna försök till realisation på plats på ex antal bowlingklot, med tillbehör. Som tur är så var det ingen som tog gubbarna på allvar för det lär gå över och nästa helg är det nya tävlingar som står i focus. Och under dessa händelser hann jag sticka en och en halv socka…

God mat har vi ätit i helgen också… kanske inte så nyttigt, men gott…

Fredag :

Middag:Hemkokta kroppkakor, knaperstekt bacon och lök med rejält med kryddpeppar, lingonsylt

Lördag:

Lunch: Nachostallrik på "Hedvigs Hörna" på Kungspassagen. Med  mycket grönsaker  och den godaste vitlöksdressing jag har ätit på väldigt länge…Mycket vitlök. Gick inte låta bli att äta trots vetskapen om doften…Välkryddat!

Middag: Fyra små rätter och en starköl/ cola, på "Great Eastern". Ett ställe som vi alltid besöker när vi är ute med Bowlinggänget i dom trakterna. Vi gillar personalen. Dom är supertrevliga och maten är jättegod!…

Söndag:

Lunchen blev en muffins med jordgubbs och cheececake smak och kaffe… Här spelas bowling så här hinns inget annat….

Middag: Pizza på "Great Eastern" Som sagt … se ovan kommentar om detta etablissemang, och dom har skitgoda pizzor. ( Det var nån som sa att det var en hädelse att beställa pizza på kinarestaurang… det kanske det är, men gott var det)

Kaffe fick det bli från kiosken i Bjurholm.TUR vi hade och fick nykokt kaffe… = GOTT!

Sen var det raka spåret hem till katterna som var glada att se oss. Sonen var nog också det fast han kom inte och snodde sig runt fötterna på oss direkt.

Shopping- Julklappshysterin är påbörjad. Need I say no more…Den där julstämningen vill inte infinna sig så det känns faktiskt bara jobbigt. Men den infinner sig väl… hoppas jag 

Jag har köpt mig ett par täckbyxor, så nu kan jag meddela att "blia" är på väg. ( bara för att jag nu äntligen är riktigt klädd )

Min pigo var hel och i ett stycke, och hennes lägenhet är jättefin en tvåa med stort luftigt kök och altan med kvällsol… relativt nybyggt hus och därmed en rätt rejält tilltagen hyra , men barnet mitt har eget tak över huvudet äntligen…Det känns bra!

 

Jag läser dessutom i  grannbloggen att MK äntligen har fattat att socialdemokratin inte  handlar om att ge ut bidrag i första hand… En uppenbarelse för henne tydligen. Men bättre sent än aldrig,  kanske man ska säga…. hennes vridningar om andra sk händelser får bara ett betyg från mig…= LÅGT!

Nu väntar Beck på mig… trevlig söndag kväll ’

Hej på en stund<3

 

 

 

 

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.