Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

Vissa dagar …

… är det full fart fast det inte händer nånting. Idag är en sån dag…

Idag har det pyntats lite. ( ja, inte jag men maken har hängt upp stjärnor och grejjat med lite ljus och sånt) Maken har också hämtat sitt nya klot och förevisat. Det var rött och gult och väldigt fint. Hoppas det går bra att spela med också, men enligt expertis s¨å ska det vara det värsta så det går nog bra.

Hyresvärden bjöd på semmeltårta idag bara för att… Himla bra hyresvärd vi har..

Jag skjutsade svägerskans guldklimpar till bussen på em. Dom ska hälsa på mormor i helgen… Lite vemodigt känns det att dom håller på att vara så stora att dom drar iväg själva. Storasyster är så duktig på att ta hand omoch hålla reda på sina småsyskon, så man blir alldeles rörd.

…och sen, när kidsen satt på bussen, sneddade jag förbi på Folkan och bowlinggaraget och "fick" mig en hamburgare… Det är Cosmosbowling ikväll och maken jobbar, så han bjöd på middag. Det var alldeles tomt i lokalen, så vi hann faktiskt umgås en liten stund innan "röjet " börjar…

"Billiga veckans" fredagsmat får vänta tills imorn. Orkar INTE stå och laga mat när jag är ensam. Det är så jäkla trist.

Nu ska jag slå mig ner franför tvn och bara slöa. Hejar på Jay ikväll  och vill egentligen inte att nån ska åka ut ikväll för nu gillar jag dom som är kvar , men jag tror ändå att Minnah får åka hem… Vi får se om jag prickar rätt ikväll också. Det gjorde jag ju förra fredagen…

Ha en fin advent allihopa

hej på en stund<3

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.