Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

Äsch…

… Nu e vi utan mjölk igen…och detta på den tredje dagen den här gången… mend et vekar gå bra ändå… Enda gången jag saknar mjölk är när jag ska dricka kaffe.  Men det är inte så noga nu när vi en själva, jag och maken… fast idag var det ju tur att jag hade havremjölk hemma för jag behövde ju mjölk till matlagningen.

Äppelkorv med rotsakspure... Gott !  och enkelt… och snabbt ( och billigt)

Jag bytte också ut korven mot en kryddigare variant, chorizo eftersom jag tycker bättre om den än vanlig falukorv och den innehåller mera kött.

Kolla veckans övriga recept på Buffés Billiga veckan .

 

Kvällens repskap gav oss mycket bra sakinformation och en nyanserad och balanserad bild av den senaste tidens händelser, som det spekulerats en del om i media. Information kommer också att finnas tillhanda på vår informationskanal vart eftersom.

Diskussionerna är som vanligt livliga och det hettar  till emellanåt, precis som det ska vara. Men när alla sagt sitt så enas vi om en gemensam ståndpunkt. Den är att vi står bakom de beslut som fattats i Ks och fullmäktige. Vi har fullt förtroende för våra företrädare både i detta och i kommande avgöranden. Vi utlovade i valet att vi ska jobba för framtiden och det är det vi sätter vårt krut på.

Vi tror att det bästa för Vilhelmina är att satsa fullt ut, för att skapa jobbmöjligheter och framtidsutsikter. Inte som Vilhelminaalliansen har gjort under fyra år  och bara avvaktat för att se vad som händer. Vi har tagit över skeppet för att se till att det händer.  Det blir mycket och hårt jobb men jag känner mig fylld av tillförsikt just nu. Jag tror att vi grejjar det här…

Möjligheterna(s) Vilhelmina går framåt genom socialdemokraterna…

 

hej på en stund<3

 

 

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.