Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

Middagen …

… står och puttrar på spisen och en socka är färdig , den andra påbörjad…Tänkte att jag skulle hinna förbi mönstret på skftet så hade den kunnat hänga med på cirkeln i kväll. Slät stickning går ju av sig själv, men det hinner jag inte så dom får nog bli hemma… Kanske ska ta med ett annat "projekt" jag har på gång…

De röda fina julvantar som jag hade stickat åt min "Lillkompis" fick Molly tag i inatt och hon har tuggat sönder båda… och nu bär hon runt på dem som om dom är nått slags byte eller kankse en bäbis(?) och "pratar" hela tiden… Högljutt…Hon har nog adopterat dom… Jag har inte hjärta att ta av henne dom iallafall…

Måste passa pärgrytan nu …Mandelpotatis… ni fattar…

hej på en stund <3

 

Etiketter: , , ,

12 kommentarer

  1. Läsare

    Kristina. Skulle vilja höra din kommentar om VF:s hårda kritik på ledarsidan om er (s) angående era ”kupper” vid KF mötet.Kanske t.o.m höra dig säga att det kanske blev lite fel att partier inte får välja kandidater själva..

  2. Kristina Norman

    Svar till Läsare (2010-11-04 17:29)
    Jag har tyvärr inte kunnat läsa den ledaren ännu då jag inte har papperstidningen och den går inte att läsa på nätet. Jag har dock hört talas om den och har jag tur så kommer maken ihåg att ta med sig en tidning hem så att jag kan läsa ikväll. Svar kommer alltså …

  3. Kristina Norman

    Svar till Läsare (2010-11-04 17:29)
    Ja, Nu har jag läst artikeln.Den som gör ett generalfel är Lena Sandlin, som inte tar reda på bakomliggande fakta innan hon skriver.
    Sen är det inte alls så att partier inte får välja kandidater själva … men visar det sig att det finns mer än ett alternativ att välja mellan och då har alla ordinarie ledamöter rösträtt. Man får alltså att rösta som man själv finner lämpligast. Det var vad som hände.

  4. Kristina Norman

    Svar till Läsare (2010-11-04 17:29)
    För övrigt sitter visst Lena Sandlin och delar ut omdömet ”generalfel” lite här och där. Ska det vara förtroendeingivande som hon tidigare sagt sig vilja vara?

  5. Läsare

    Tack för svaret, tycker du har fel när du säger att alla partier får välja kandidater själva. I det här fallet så var det ju ni (s) som valde ut KD:s Gustafsson. Sedan är det lätt att säga att vi röstade angående 2 kandidater. Så hade det inte blivit om ni INTE lagt er i. Tycker du det är bra demokrati?

  6. Läsare

    Hmm..Ska vi försöka igen=)) Om jag formulerar mig så här då kanske du kan svara ”vettigt” på frågan=) KD hade sin kandidat GJ eller hur? Vem föreslog den ”andre” kandidaten Gustafsson? Vilket parti kom han ifrån som föreslog HG i KF? Vilken majoritet bestämde sedan i ”omröstningen”? Ville KD själva ha HG? Eller var det ni i (s) som la er i nomineringen? Är det så svårt att erkänna att det blev fel? Tycker du fortfarande det är god demokrati att ni bestämmer vilka som representerar ett annat parti? Puh många frågor jag vet=)Svara ärligt nu är du snäll.

  7. Kristina Norman

    Svar till Läsare (2010-11-05 13:33)
    Ifallet med Göran Jonzon kanske du ska fråga nån annan om du vill ha ett ”vettigt” svar. (Vad det nu är? )Jag anar dock att jag inte gav det svar du ville ha, men det är ändock mitt svar.
    Jag har skrivit tidigare att när det gäller honom så är jag färgad av tidigare dåliga erfarenheter. Jag tror verkligen inte att den mannen skulle ha något som helst konstruktivt att tillföra överhuvudtaget i Ks, och OM jag hade haft rösträtt i måndags så skulle jag ha röstat som utfallet blev.
    Fortfarande inte det svar du vill ha, förstår jag, men ärligare än så kan jag inte bli!

  8. Erik

    Tydligen kan inte några raka svar ges på raka frågor.

    Mycket märkligt om S ska nominera och sedan tillsätta poster genom majoritetsval. Lika bra att S röstar åt de borgerliga väljarna också.

    Ser man inte problemet så är det snarast bekräftelsen på hur Vilhelminakulturen fungerar.

  9. Läsare

    Ähh du är hopplös=)) Måste vara himla svårt att kort o gott säga det är fel att lägga sig i andra partiers kandidater som ni gjorde i detta fall! Antar att ni INTE gjort det om det inte gällt GJ? O andra sidan kan jag ha lite förståelse att ni gjorde som ni gjorde eftersom ni i röda laget tycker så fruktansvärt illa om vederbörande. KG är lika illa omtyckt av andra sidan, så skulle de haft chansen skulle de kanske gjort likadant som ni med KG. Vilket liv det skulle varit ifrån er då eller hur? Kanske lika bra att både KG och GJ försvinner ifrån politiken i Vma, jädran vad lugn o ro det blir=))

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.