Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

typiskt höstrusk…

… utanför mitt fönster idag… Kroppen vill kruncha ihop till en liten boll och vakna först till våren när solens strålar börja värma igen. Jag får tvinga mig att att kliva upp ur sängen och kaffet får bli extra starkt en sån här morgon…Mina katter tycker inte heller om livet en sån här mulen dag… dom kom och hälsade på mig när jag äntligen krälat mig ur sängen men sen kröp dom tillbaka till sina sovplatser och kurade ihop sig… Jag förstår dom !

I övrigt så har jag kommit fram till vilka bågar jag ska ha nu så idag ska jag ta mig till optikern och beställa dom hade jag tänkt… Känns fotfarande lite knäppt att byta båge bara för att jag vill och inte för att jag behöver, men en gång i livet ska det också hända , har jag bestämt mig för. Ett par cafestänger ska jag försöka hitta också idag så att jag kan sätta upp mina nya köksgardiner…jag börjar med att lägga fram gardinerna så har jag kommit en bit på väg.

Vardagsrumsgardinerna måste fållas en bit så där har jag lite jobb också…Jag får krypa ihop i favvofåtöljen med nål och tråd medans jag lyssnar på softa toner från stereon… Sen ska jag leta fram min stickning och börja tillverka igen… Allt kommer förstås inte att ske idag… Här tar vi en sak i sänder… och bråttom har vi inte.

Kycklinggryta  med couscous till middag.  Då bli maken glad.

Till helgen verkar det som näsan pekar åt Skellefteå och Skelleftehamn… Bowlinggurusarna vid kusten ska besegras och petas ner i serien (*flin*) Det är ett bra tag sen jag följde med  bussen, så det ska bli roligt.

Nu blir det mera kaffe…STARKT kaffe…och en stunds TV -såpa

Hej på en stund

<3

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.