Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

Funderingar

På Vilhelminabloggen som jag  och flera av mina partikamrater nu har lämnat efter flera år pga av  orättvisa bedömningar , personliga påhopp och direkta nidskriverier , där insinuerar man att nu kommer Vilhelminas småföretagare att lämna orten. Utan att kunna lämna det minsta belägg för påståendet.

 

Skitsnacket fortsätter alltså, men ändå förundras man över att jag och några med mig väljer att gå ut i andra forum.  Man talar om att vi utesluter oss själva från gemenskapen…(???)

Vilken gemenskap? frågar jag mig. På VB har inte funnits nån gemenskap på flera år. Ett forum som från början gav glädje och energi har förbytts till energislukande och glädjedödande.

De goa glada bloggare som fortfarande skriver  i VB ( jo det finns flera sådana) kommer i skymundan av de högljudda politiska utfästelser som vissa personer gör. Vardagsbloggarna får helt enkelt inte plats, vilket är otroligt synd.

Man kunde ju ha hoppats på att när deras "antagonister" försvann, så skulle man kunna tagga ner lite grann, men det verkar som om man skriker bara högre …

Högljudda politiska utfästelser kan man lägga på  mig också , men eftersom jag nu vänder mig till ett betydligt större forum så tror jag inte att "vardagsbloggarna" skyms av min uppenbarelse, samtidigt så når jag också ut med det jag vill säga till en större läsarkrets… Så allt prat om att jag skulle bli inbunden och allt vad det nu var det tycker inte jag stämmer… Jag har bara beslutat mig för att inte leka i den sandlådan längre.

 

 

 

Etiketter: , , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.