Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

Jag ska inte säga ordet…

  • …. som jag tänker på som är så "populärt"  just nu…. som handlar om hur man behandlar och bemöter sina medmänniskor…men nog börjar det likna just det …Den här kommentaren kom igår…

 

  • Igår23:10
  •  
  • OK!
    Ta bort

    Såg dina frågor till MK, tycker du är mest skrattretande o skrattade själv högt…kan du inte tänka själv? hur känns det att vara knähund till Åke o KG?

    Obunden ([email protected], )
    Hmmm… …

     

    Svar : Jag har hållit mig ajour med senaste tidens händelser och kan utan att behöva sitta i någons knä, ifrågasätta felaktig information som sprids. Det är förövrigt nånting som jag tycker , är var och ens ansvar och t.o.m skyldighet…

    Så…Jo …jag kan tänka själv , frågan är väl snarare hur det går för dig i det gebitet?

    Hur kommer det sig att Maria så ofta kastar in små brasklappar och påståenden som vid närmare belysning visar sig vara missriktade och direkt felaktiga ???

     

     

     

Etiketter:

8 kommentarer

  1. obunden

    Förstår inte varför du tar illa upp? Du kör ju stenhårt andras åsikter med ditt ”klippa o klistra” som du är känd för.Din mobbing mot MK är vidrig, har du tänkt på hennes nära vad de tycker? Att du försöker vända samtalsämnet ifrån Åkes lagbrott var väntat ifrån dig, har du inga EGNA åsikter så varför bloggar du då? Tar för givet om du blir ersättare istället för Hans ng revisorna riktar ”ej ansvarsfrihet” att du fäller KS för deras lagbrott enligt förvaltningsrätten!

  2. Kristina Norman

    Svar till obunden (2011-10-01 14:32)
    Hej Obunden !
    Så nu är det mobbing att ifrågasätta uppgifter som lämnas??? Det tycker jag inte.
    Vad jag vill är att Maria ska svara på dom frågor som ställs till henne och jag förvarar min rätt att ifrågasätta uppgifter som jag enligt den information som jag kunnat ta till mig inte stämmer.

    En annan sak som jag ifrågasätter… Vad menar du med ”egna åsikter”? Skulle jag inte kunna ha egna åsikter även om dom sammanfaller med andras ???
    Du tycker att jag är skrattretande och kallar mig för knähund och så undrar du varför jag tar illa upp! Hur står det till med din uppfattningsförmåga ?

  3. Obunden

    KN,. Inte ett ord säger du om förvaltningsrättens fällning av Åke&co, mycket förväntat av dig eftersom det passar inte dina syften…Näää Kristina, du har inga egna åsikter, du lyssnar bara vad hövdingarna säger eller om du hittar blogginlägg mot alliansen.

    Jag ser dig heltidsanställd åt vänsteralternativet utan att vara avlönad av de, för du lever på annat.men all heder åt dig som släpper fram kommentarerna även om det är mot gagn för dig, MK är värdelös på sånt!

  4. Kristina Norman

    Svar till Obunden (2011-10-01 17:31)
    Hej igen Obunden !

    Vad gäller Förvaltningsrättens dom så gäller, för mig, följande:
    Förvaltningsrätten har dömt att beslutet om miljonlånet var fel,och i och med att kammarrätten inte tog upp vår överklagan så har det beslutet vunnit laga kraft. Jag kan tycka att Förvaltningsrättens dom är fel men vad hjälper det? Det är inte mycket annat att göra än att finna sig. Inte mycket mera att säga om det och det behövs ingen lång promemoria över det…
    I övrigt är det som sagts så många gånger tidigare. Vänta till konkursen är avslutad, se resultatet av den och då får vi ta nästa steg i processen…

    Alla har rätt till sin egen åsikt… även du.
    Jag håller förstås inte med dig i din åsikt, men det behöver nog inte sägas.
    Man behöver inte alltid uppfinna hjulet två gånger, och därför kan jag lika gärna ”klippa och klistra” när någon skriver nått som jag kan skriva under på… Men det har jag förklarat förut. I övrigt får du tycka vad du vill. Jag vet var jag står. Jag har försökt förmedla detta och vill du inte tro mig så är det upp till dig.

    Vad jag däremot vänder mig skarpt emot, är dina ordval. Jag tycker att du skulle kunna uttrycka din åsikt utan att vara plump och oförskämd.
    Att du inte svarar på mina frågor tänker jag ha överseende med, då jag är övertygad om att du skulle ha svarat om du hade haft nått svar.

  5. Obunden

    Men jag tycker ju så Kristina, tycker du är en knähund i ” bildligt talat” Så länge du INTE HAR EN EGEN åsikt…Utan du lutar dig hela tiden vad andra tycker i din favoritvärld, nyss lade du ut en fruktansvärd nidteckning av Fredrik Reinfeldt men tycker synd om dig själv så fort någon kritiserar din blogg…Så var är din självbild???

  6. Obunden

    Men snälla lilla Kristina, vad vill du jag ska svara på???
    Jag kallade dig för ”knähund” och det har jag väl förklarat! Skulle väl svarat på det förra inlägget men missade det..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.