Livet ur en tågpendlares perspektiv

Arbetsglädje

Innan jag började mitt jobb i Ö-vik hade jag många funderingar hur det skulle gå med pendlingen. Är tågen i tid? Hur kommer det att fungera egentligen? Orkar jag med så långa dagar som det faktiskt blir? Och framför allt; kommer pendlingen vara värt det?

Svaret på just den frågan är; JA, det är det! 

Jag fullkomligen älskar mitt jobb! Det är full fart hela dagarna och helt plötsligt är det dags att åka hem igen. Jag gillar mina arbetskamrater. Jag har en superbra chef som är lyhörd och flexibel. Inga problem där inte! Jag gillar mina varierande arbetsuppgifter och framför allt; jag är för första gången stolt och nöjd över min yrkesroll. Jag har funderat på att plugga på distans för att nå en "högre" nivå men… Näää! Jag har pluggat (för) många år och just nu känner jag att jag är nöjd med det. Dessutom känns det som att jag faktiskt kan utvecklas en hel del på jobbet, det känns som att de vill investera i mig, trots att jag bara har ett kontrakt fram till oktober.

Att längta till sitt jobb är ett tecken på sann arbetsglädje. Och jag längtar till jobbet just nu när jag sitter på tåget. Jag längtar på att få kavla upp ärmarna och ta tag i den nya veckan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.