Jag är inte rädd, jag kan flyga eftersom DU har biljetten till himlen

Nu kan jag andas ígen, jag kan se ljuset i vardagen, har inte ont i huvudet idag…. Har fått lite smällar igår kväll, men efter ha pratat ut med min mormor så känns det bättre, allt kommer lösa sig, var på soc möte igår oxå, det är jobbigt men jag blir ju hjälpt, sån hjälp man inte kan få från någon annan, inte ekonomiskt utan bara stöd. Jag vill så gärna se ett avslut på det gamla och ge mig in i framtiden, framtiden som jag redan vet vem jag vill dela den med, jag hoppas han står kvar den dagen jag kommer ut från dimman. önskar jag kunde tala om när allt slutar och jag kan gå med ett leende på läpparna hela dagarna igen… Men ingen dag är den andre lik, och samma sak gäller hur jag mår, vissa dagar är livet helt perfekt och man bara glider med, vissa dagar drabbas man av ångestattaker och gråter i timmar.

Jag är lite rädd ändå att gå vidare med mitt liv, för man vet aldrig vad som väntar bakom nästa kurva. Men mest rädd är jag att de jag har nu som stöd ska vända ryggen till och gå sin väg, man är inte stark ensam, jag kanske inte alltid visar uppskattning till de som står en nära, men innerst inne så vet jag att ni är de enda jag har och de enda jag vill ha kvar från de gamla.

Sen du, ja just de DU! Du har visat mig att de finns de som inte blir rädd när någon öppnar sig och blottar sin själ, du stöter inte bort mig, du drar mig närmare dig, du kan strycka mitt hår och hålla om mig tills jag är så lugn, trygg och avslappnad så jag nästan somnar, du har inte ställt ett enda krav på mig, du har inte gett mig några löften, men du finns där och jag kan inte sluta tänka på dig och hur mycket jag tycker om dig….. Du inte bara tar av mig, du ger så otroligt mycket tillbaka oxå… Du är den man drömmer om, men inte trodde skulle finnas i verkligheten, du gör min verklighet till ett paradis… Vill aldrig släppa din hand!

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.