Kampen är vunnen

 Har inte varit in och skrivit något nu på ett tag, haft mycket annat för mig, har jobbat och varit hos min pojkvän, ja jag vann kampen med och mot mig själv, nu är det offentligt oxå, det står till och med på facebook, vilket känns bra…. Har blivit bjuden på nån fest som hans kompisar ska ha i helgen, trodde inte jag skulle få ledigt från jobbet, men det fick jag, så nu kanske vi kan åka dit…. ska iaf hjälpa honom att olja in hans altan på fredag efter jobbet om det är uppehåll, sen ska jag vara chafför till mormor och morfar…..

Det känns så underbart att vågat och vunnit, jag trodde aldrig att jag skulle få eller kunna bli hans flickvän, men det blev jag ändå, han har ju som blivit mormor och morfars nya favorit, och de hoppas på att jag ska kunna behålla honom, vilket jag oxå hoppas på. 

Var ute och körde jänkare i fredags på kvällen, och for till mamma som stod med husbilen nere vid havet och hon tog med mig in i husbilen och stängde dörren så ingen annan kunde höra och ställde frågan: Är du lycklig tillsammans med "han"? Ja fick hon till svar, jag har velat vara med honom och hoppas på att det skulle hända så varför skulle jag inte vara lycklig?! Min mamma har inte fått träffa honom sen vi blev tillsammans och min pappa har bara sett honom genom dörröppningen när han skulle hämta en nykel, har inte hunnit med att presentera honom för alla än, och det känns som om nu när allt är sååå nytt att jag vill ha honom för mig själv. 

Varit på bio i måndags, vi såg grown ups, kan helt klart rekomendera den om man vill skratta, nu har ju jag sjuk humor men har upptäckt att det finns fler som har samma humor som jag 🙂 

Sen vill jag bara säga till de som jag träffat live i helgen och som läst de jag skrivit här och sagt att de är jätte bra skrivit och vill att jag ska fortsätta skriva, det känns skönt och känner mig facktist lite generad men ändå stolt 😀 tack själva för att ni orkar läsa 🙂

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.