Två dagar kvar!

Nu är de bara två låånga dagar kvar tills ja får veta om ja får gå å jobba eller inte! Jag är väldigt inställd på att jag nu är frisk och får gå till jobbet på Torsdag, så besvikelsen kommer vara stor om läkaren säger annat.

I Lördags va jag och serverade på min väns bröllop, något som ja lite ångrar nu i efterhand. Överansträngde min kropp lite väl mkt så jag har legat med huvudvärk i två dagar nu..men trots de så tror jag att jag är frisk, jag SKA vara frisk!!!

 

Min älskade Texas är väldigt understimulerad och tycker inte alls att jag är speciellt roligt, jag klandrar honom verkligen inte!! Hur kul är de att bara ligga still hela dagarna? Men självklart har vi hunnit med överdrivet mkt mys senaste veckorna. För några dagar sen somnade vi på golvet tillsammans…väldigt mysigt förutom att jag som är lite halvkänslig mot min älskade hund fick kliande ögon och en rinnande näsa…men de var de självklart värt =)

Texas ligger nu i sin säng och snarkar…HÖGT! Jag har aldrig hört en hund som kan snarka som min, och rapa för den delen 😛 De är verkligen ingen skillnad på att ha Texas som sambo om man jämnför me me mina tidigare karlar….eller jo, Texas är lite mer mysig! 😛

 

Trots min huvudvärk så ha ja faktiskt pallrat mej till stan en sväng. Tankade bilen lite och köpte GLASS! Jag hade verkligen längtat efter såndär jättegod glass från Carte d´or. Blev en med TEXAS PECAN smak, mumma!

Min kusin tittade förbi och fick smaka lite glass, å självklart fick även Texas glass…

 

Men nu äre dax att pallra sej till sängen, känns som en ny omgång huvudvärk är på gång, de måste vara nacken/ryggen som spökar nu.

 

Gonatt Världen

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.