Utebliven Lastbilsdejt

Bara två studieböcker kvar att sälja nu!! (Sjukvård och Psykologi AB)
De är egentligen sjukt hur dyra studieböckerna är att köpa in nya, som student har man juh inte dom pengarna. Känns lite som att man gör en god gärning när man säljer sina böcker när man är klar med dom, allt är de nån student som sparar några kronor.

Ha jättedåligt samvete för att ja svek min vän, men ja tror han får de bättre inatt utan mej. Är juh inge kul att följa me som nattligt sällskap i lastbilen när man e trött flera timmar innan man ska iväg. Hur kul är de att ha sovande sällskap med sej? Inte direkt så att man bli piggare av de, skratta.

Jag få väl kompensera med att bjuda min kära vän på kaffe imorronkväll eller nå =)

Nu ska ja ta dehär me viktnedgången på allvar, har juh egentligen världens chans när ja bara är hemma. Här har ja juh inte så mycke godsaker att lockas av. Bara synd ja inte kan träna nått. Men en prommis varje dag får ja mej juh iaf, får hoppas de räcker tills vidare =)

 

Lite roligt va man hinner filosofera om när man sitter hemma mest hela dagarna. Jag har väldigt klar bild av  va ja vill ha för folk i min närhet och inte. Vissa människor blir ja irriterad på bara jag ser dom!!

Är även väldigt besviken att ja fortfarande är sjuk, ja vill så gärna tillbaka på jobbet. Blir så rastlös av att bara vara hemma. Sist jag var hemma såhär länge va 2007 när ja bröt foten…var sjukskriven i 4-5 månader då…å den är juh fortfarande inte bra. Ortopedläkaren skulle ringa i måndags, ha än inte hört nått från henne! Sånt blir ja riktigt förbannad på!!

Om man som patient missar ett läkarbesök så får man betala, men om läkaren missar att ringa när dom själva har skickat ut en tid med när dom ska ringa så då händer ingenting. Får man begå hur många misstag som helst bara för att man är läkare? För de är juh inte första gången ja väntar på samtal från denne läkare!! Hon e verkligen urusel på att ringa när de är bestämt hon ska ringa *morr*

 

Nu ska jag krypa ner i sängen och kramas med kudden. De märks juh att ja inte gör nått på dagarna nu, vaknar tidigt varje morgon…tillåme före vovven min :S

 

All kärlek till min vackraste Texas 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.