Önskan om en god valrörelse!

Åter i Umeå efter en uppfriskande Centerhelg i Sunsvall.

Wow, vilka människor man kalla sina partibröder och systrar, vilken framåtanda, vilket GO, vilken inspirationskälla. Man kommer verkligen hem med ny luft under vingarna, vilken valrörelse det kommer att bli!

Jag skickar en hälsning och en vädjan till er alla, (oavsett politisk färg) som kommer att driva valkampanjer eller på andra sätt bidra till den politiska debatten;

Låt oss göra det på ett bra och sakligt sätt och in i det lägsta undvika skitsnack och fula, osmakliga personangrepp! Tycker att vi alla kan ta vårat ansvar och uppföra oss som vuxna människor, det är jag helt övertygad om att vi alla är kapabla till!

//Alex

 

3 kommentarer

  1. Pär Andersson

    Lycka till i din föresats att få uppleva en god valrörelse. Men att starta sin kampanj med att kräkas på sina motståndare i ett fuck-upprop och sedan yra om ”vuxna människor” är att bädda för motsatsen, dvs till skitsnack och juvenila personangrepp!

  2. Alexandra Wermelin

    Svar till Pär Andersson (2010-05-30 21:59)
    Tack Pär!
    Jag har absolut inget emot att vi väcker debatt med vår kampanj, vi vill ta upp problemen på arbetsmarknaden och visa på vår lösning på dessa problem. Men jag tycker absolut inte att våra CUFare ska behöva möta osmakliga personangrepp, oavsett vilka känslor vi rör upp med vår kampanj, tycker jag att vi måste kunna skilja på sak och person.

  3. Per

    Är ni vuxna? Att skrota LAS, anse att det inte existerar individuell lönesättning och att det finns en tvingande lagstiftning kring medlemskap i ett fackförbund? Det är tur att det finns politik ni kan jobba med så ni slipper att vara arbetslösa.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.