BBQ-sås

Lägger ut receptet på världens godaste BBQ-sås igen, så är den lättare att hitta =) Man kan pressa i tre klyftor vitlök också och ta bort lite av sambalen, så gjorde vi de till kvällens grillfest, det blev jättebra!

Here it goes;

Det här blir mycket! Men den håller sig i ett par månader, så det är ju dumt att snåla =)

70g tomatpuré

1 dl olivolja

½ dl soya

½ dl Worchertershiresås

2 dl mörk sirap

2 dl Chiliesås

2 dl HP-sås

2 dl Ketchup

2 tsk sambal oelek

1 dl vatten

2 msk herbes de provence

1 tsk salt

Svart och vitpepper

Blanda allt, avsluta med att smaka av med salt och peppar!

Lycka till!

//Alex

2 kommentarer

  1. Helena Samuelsson

    Hej Alex,
    Nyss hemkommen från nordvästliga vindar i Saxnäsby gick jag in på Västerbottenscenterns hemsida och där dök länken till din blogg upp:).
    Blev intresserad av ditt recept, och tänkte kanske testa det till sommarens grillning:) Men undrar om det räcker med att ’röra’ ihop – ska den alltså inte kokas eller nåt?
    Ha det gott/
    Helena Samuelsson, Umekretsen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.