Sven-Otto!

Vad håller han på med, den däringa före detta ministern? Någon ljuger ju bevisligen, man kan ju fundera över vem.  Är det Sven-Otto och det handlar om ett helt vanligt sexköp där den prostitueade några år senare kunnat tjäna sig en hacka på att uppge sin kundlista för en tidningen. Då kan man ju fråga sig vem som uppger sitt riktiga namn när man köper sex, som än så länge är en brottslig handling i Sverige. Kan ju hända att kvinnan har F-skattsedel och driver företag och i och med det har sparat fakuraunderlag och dylikt, vet dock inte hur många i sexbranshen som gör så.

Eller så ljuger tidningen, och det  vore ju en skandal utan dess like, då skulle jag helt tappa förtroendet för aftonbladet (inte för att jag hade nåt från allra första början, men i alla fall)

Eller så ljuger kvinnan, och det är ju den mest intressnta teorin, vem arbetar hon för? Är det en random galning som "knivhugger" en minister med anklagelsen likt en annan random galning knivhögg Anna Lindh? Eller är det en utsänd självmordsbombare från den röda sidan? Eller är det någon som helt enkelt behöver like pengar och säljer sin story till tidningen?

Kanske får vi aldrig veta…

//Alex

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.