Min ärkefiende…

Har kämpat för att göra upp med min ärkefiende sedan otaliga år tillbaka (åtminstone sedan jag lärde känna Anton Johansson) det Glutenfria mjölet…

Gud ska veta att jag kämpat, och svurit och blivit asförbannat, slängt skiten och lovat att aldrig lägga min hand vid detta otyg igen, men ändå börjat om på nytt när detta förväntats av mig.

Men nu,nu börjar det äntligen ge sig, gjorde glutenfri bröllopstårta för ett par helger sedan, och den blev helt underbar och i dag har vi kämpat igen… jag och mjölet… och nu känner jag att segern är nära!

Dock har en ny fiende tagit sig in i mitt liv, den heter Lemoncurd och blir aldrig tjockare, hur mycket jag än vispar och sjuder, sen smakar den mystiskt…  Men jag kommer aldrig att ge upp! Aldrig!

//Alex

4 kommentarer

  1. Alexandra Wermelin

    Men du, det är inte för sent!!! Jag behöver alltid hjälp, du kan få bli min trogne vapendragare =)
    //Alex

  2. Elin Forsgren

    Jag gör alltid mina tårtbottnar på glutenfritt mjöl, dom blir av nån anledning mycket bättre än med de vanliga mjölet. Men jag har inte försökt mej på att baka något annat, har hört att det är en aning besvärligt…

  3. Alexandra Wermelin

    Svar till Elin Forsgren (2010-08-19 09:21)
    Nej, men säger du det! Ja, det kanske blir lite fluffigare av någon anledning… Mitt kommande mål är att testa småkakor =) det kommer att bli spännande!
    /alex

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.