Klättring och valfunderationer…

Snabbkäka middag och sen blir det iväg på klättring! Härligt att börja komma igång igen, men det är ju sjukt mycket man tappat!

Väntar med spänning på personkryssräkningen, inte för inte man blir lite nervös, bäst vad det är så sitter man där som ledamot i Landstinget inom en snar framtid!

Ska även passa på att rikta ett stort tack till alla er som röstat på mig, för jag är rätt säker på att det är ett par stycken =) Jag ska göra vad jag kan för att göra er stolta över mig om jag nu får den stora äran att sitta i Landstinget!

Fortfarande intressant att se hur Sorseles styre kommer att se ut efter personrösträkningen och efter partiernas förhandlingar, blir det ett kommunalråd från S eller V, eller nåt helt annat parti… inte helt lätt att veta, men hur som helst så önskar jag det nya styret ett stort Lycka till! och det är med all välmening. Själv kommer jag inte att sitta i Sorsele kommuns fullmäktge nästa mandatperiod men är mycket glad över de här fyra åren, jag har lärt mig oerhört mycket, både om samhällssystem och om människan. Det är saker som jag absolut har och kommer ha nytta av framöver!

//Alex

2 kommentarer

  1. Carl-Axel Otterhall

    Hej Alexandra.

    Du fick iaf min röst till Landstinget för att du förklarade ordet Hemoptys. Fy vad jag har grubblat på vad det betyder:)

    Jag hoppas att du kommer in så att du kan fixa till det administrativa systemet så det blir mera tid till vård.

    Lycka till och jag ska fortsättningsvis hålla lite koll på din blogg för att se hur det går.

  2. Alexandra Wermelin

    Svar till Carl-Axel Otterhall (2010-09-20 21:58)
    Tack så hemskt mycket!
    Jag lovar att göra mitt bästa om jag nu får uppdraget, i annat fall ska jag jobba med att påverka mina kollegor inom politiken att jobba ännu hårdare =)
    //Alex

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.