Star Wars

Nu har jag änligen sett Star Wars, det tog bara 25 år innan det hände, nåja, jag har i alla fall sett de tre första (i kronologisk ordning) filmerna. Vilket betyder att jag har episod 1, 2 och 3 kvar. Då är ju frågan;

Vill jag verkligen se dessa tre?

Just nu är jag i stadiet; avgudande av George Lucas och dregglande över en ung Harrison Ford. Är rädd att detta avgudande ska avta och vändas till något annat i stället, är nämligen inte helt säker på att episod 1 till 3 är lika bra (ska väl i ärlighetens namn säga att det är något jag hört viskas av småfåglar här och var). I bland har småfåglarna rätt.

Hur som helst är det ju helt absurt att jag missat hela Star Wars-grejen, eller jag har i alla fall inte haft de blekaste aning om vad dessa, till synes galna människor är så uppspelta över. Ska inte säga att jag helt och hållet har förstått men jag är en bit på vägen, jag går och nynnar på "Imperial March" och funderad allvarligt på om den går att använda om jag någon gång ska gå nerför en altargång. I prinsessan Leia slaveoutfit med min Han Solo på sidan.

//Alex

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.