Dagens funderingar… skägg och tonfisk.

Idag klättrade jag som en vettvilling, upp och ner, upp och ner, eller jag klättrade förståss inte ner utan fick skjuts av Erika…

Hur som helst den här nyvunna vettvilligheten måste naturligtvis bero av något och det tog inte länge innan jag kom på det! Det är naturligtvis så att min lunch, bestående av tonfiskwraps, hade något med saken att göra.

Bakgrund: Fick någon gång före jul ett infall av att tonfick är ju proteinrikt, bra och billigt. Infallet ledde till en konsumkasse halvfull med tonfisk -i olja… naturligtvis ingår i ett sådant infall den logiska slutsatsen; om man köper tonfisk i olja i stället för tonfisk i vatten får man fler kalorier för pengarna. Så här i efterhand kan jag kanske erkänna att det var ett rätt dåligt beslut med tanke på att:

1. Jag inte tycker särskilt mycket om tonfisk.

2. Jag definitivt inte tycker om tonfisk i OLJA.

3. "… fler kalorier för pengarna" är ett rätt dåligt anledning till specifika tonfiskval.

Igår blev jag less på tonfiskburksstaplarna i skafferiet och tänkte att "nu jävlar ska skiten ätas upp" och efter tonfisk+recept-googlande blev det wraps till middag, hör och häpna; Det var faktiskt riktigt gott! (ska lägga ut receptet vid tillfälle)

Så här går i alla fall teorin; Coops billiga tonfisk från gudvetvar och gudvetvadannatsomfinnsivattnet, måste ha fiskats upp i närheten av en fabrik som gör anabolola steroider (och inte helt håller reda på sina utsläpp) och således har jag ätit det till lunch och blivit jättestark! Vad skulle annars förklaring vara?

Nu väntar jag bara på skäggväxten för att ytterligare bekräfta min teori…

//Alex

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.