Hur blev det här?

Har först och främst inte hittat nån bild från halloween än, vet att någon tog kort, men det gäller ju att hitta åt personen i fråga också, men jag jobbar på det.

Kom även ihåg att jag lovade att göra ett litet inlägg om platt skatt, har inte glömt det, håll ut, det kommer!

Sen är ju den stora fråga jag ställer mig idag, vad  hände i Sorsele? Hur kommer det sig att majoriteten tar både kommunalrådet och oppotionsrådet? Vari ligger det logiska i det? Det är ju helt klart så att man KAN göra så, men det är ju märkligt ATT man gör det. Vice posterna brukar, om jag inte är helt ute och cyklar, gå till oppositionen och därmed borde även vice ordförandeposten i KS göra det. Konstigt förfarande kan jag tycka, varför då inte ta ALLA vice ordförandeposter när man ändå håller på?

Aja, är väl inget att hesta upp sig över, men fundersam blir jag allt!

//Alex

En kommentar

  1. Nicklas Sundberg

    Ja, låt oss återföra det gamla sättet i framtiden. Om man skall regera behöver man någon som talar om att man är dödlig och står för klok balans. Trist att S tappat denna vishet. Om man inte menar att V är deras största oposition, då har vi antingen varit otydliga eller S börjat bli ännu mer borgerliga, men det senare verkar ju utifrån helheten inte särskilt realistiskt…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.