Äggrassel och rockpappor

Oj vilket långt blogguppehåll det blev, lite oplanerat. Beror nog på att Erika haft fullt upp på sitt håll och inte jaga på mig… Hehe, när jag tänker efter så är det nog så. Det kan ju inte vara en slump att jag träffade E igår för första gången på ett par veckor och efter det får inspiration att skriva!

Sen kan man ju alltid disskutera hurvida det är något av läsvärde eller bara dravel, själv skulle jag gissa på det senare.

Hur som; Kom i lördags underfund med att min biologiska klockan tickar på utav bara den. Jag var på Sabaton och kommer under pågående spelning på mig själv med att stå och tänka på hur det fungerar med pappaledighet när man är rockstjärna och turnerar runt världen. Undrar om Rockpapporna blir barnvagnsstyrande Surdegspappor när de kliver av scenen? Samt om jag själv skulle kunna kombinera barnafödande med att vara rockstjärna, vilket i sin tur drog igång hela "gud så gulligt med bebisar" och "vill ha, vill ha, vill ha" känslan i min lilla kropp.

Kom i mitt inre fram till att det säkert finns massor med surdegspappor med fräna tatueringar, bandtröja, midjelångthår och metalskägg. Och att jag självklart kan klara allt! Men att det inte var för analyserandet av detta jag befann mig på spelning. Sen skämdes jag lite över att mina äggstockar rasslade i takt med "Price of a mile", som tur är, var det bara jag som hörde det.

//Alex

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.