Nervös debut…

 Första gången i talarstolen i Landstingsfullmäktige, är riktigt stolt över mig själv (var jättenervös), att jag sedan fick uppmuntrande ord från mina bänkkamrater, två jättetrevliga Landstingskvinnor, en från V och en från S och naturligtvis från mina partikamrater när jag talat klart är ju jätteroligt.

 Hade lagt en interpellation om arbetskläder i vården;
Nu har jag i alla fall lyft frågan och hoppas att det kommer att ge resultat, som sagt så är det här ett problem inom vården och när det nu är lyft i Landstingsfullmäktige hoppas jag att det har kommit fram lite mer ”i ljuset”. Att få en bättre fungerande klädhantering är en åtgärd som skulle förbättra för både personal och studenter, det tycker jag är det minsta Landstinget kan göra som arbetsgivare. Det är så otroligt onödigt att så här tillsynes enkla saker orsakar bekymmer för personalen.
 
//Alex
Etiketter:

2 kommentarer

  1. Emma

    Hej! Har inte läst din blogg tidigare och har egentligen en annan politisk hemvist än C, men jag måste ändå säga att din interpellation är jättebra! Hoppas att du får positivt gensvar 🙂

  2. Alexandra Wermelin

    Svar till Emma (2011-02-13 10:59)
    Tack så mycket =) Det var jätteroligt att höra! Jo jag hoppas också på det, annars får jag helt enkelt ta upp frågan igen om det inte blir förbättringar.
    //Alex

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.