SPAM

Finns det någon, någonstans som faktisk går på det här? Det är ju skrattretande:

 

"Jag behöver din hjälp

  Mitt namn är Dijk Van Michan, arbetar jag med Finans / monetära revisionsenhet här i Nederländerna, och vi är ansvariga för revisionen av utländska kontoinnehavare i alla olika banker här i Nederländerna.

 Under vår sista årliga inspektioner av alla olika bankkonton här i Nederländerna, fann Min avdelning ett vilande konto med en enorm summa på US $ 6,500,000.00 (Sex miljoner femhundra tusen USA-dollar) som deponerats av en sena Mr Jerry R. Williams en brittisk medborgare.

 Från min undersökning fann jag att den sena Jerry R. Williams har inget förmånsland eller anhöriga göra anspråk på dessa fonder. (US $ 6,500,000.00) och enligt lagen i mitt land här i Nederländerna när ett konto är vilande i mer än åtta år har myndigheten varje tendens att stänga bankkonto.

  Jag vill försäkra er att jag kommer att ge användbar information talet och dokumentation som vi gör att vi överför dessa pengar på ditt bankkonto lagligt utan problem. Jag skulle förklara bättre för dig på våra telefonsamtal över att höra från dig som jag väntar att höra från dig snart.

  Vänligen skriv till mig direkt med dina kontakter på min privata e-post: [email protected]

 

 Hälsningar,

 

 Dijk Van Michan"

Jag funderar om det här är ett enkelt sätt att försörja sig eller inte

//Alex 

 

En kommentar

  1. Anförvant

    Jo, inget ovanligt. Fått 2 erbjudande o frun ett men i fel efternamn, Konstigt det kan fortsätta, men dessa typ ”nigeria brev” kommer alltid igen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.