Glassbonden och mer pusselfix.

I onsdagskväll besökte jag centerpartiet i Vännes och var med på deras våravslutning. Jag fick prata lite om landstinget och min valkampanj och lite om hur det är att vara ung i politiken. Alltid lite nervöst att prata inför folk och jisses vad jag snubblar på orden och sluddrar… men som tur är är folk i regel mycket artiga och buar inte ut en eller kastar ruttna tomater. Hursom helt åkte vi ut till Glassbonden, i Selet om jag nu inte minns fel, där gör man glass av mjölken från sina egna kor, inom kort öppnar man upp sin lokal, kan varmt rekommendera ett besök, mycket fin utsikt och utsökt glass! ´Hemsida om man vill läsa mer!

Bilden har jag ärligen snott på deras hemsida… hehe!

Pusslet är i dagsläget limmat med pussellim på framsida och innan dess satte jag dubbelhäftande fliselin och ett lager papper på baksidan, är inte helt hundra hur jag ska få upp skiten på väggen. Funderar på att helt enkelt spika rakt igenom det!

//Alex

2 kommentarer

  1. Martin N

    Läste ett reportage om Glassbonden från 2010 bara för några dagar sen. Och nu läser ja det här igen, sammanträffande? 🙂
    Skulle vara skitskoj å prova den, undrar om dom kör ut till Sorsele….

  2. Alexandra Wermelin

    Svar till Martin N (2011-06-26 15:43)
    Vid nog stora volymer kan dom säkert ordna utkörning =)
    Men som sagt, har ni vägarna förbi umeå i sommar så är det absolut värt ett besök, det finns ju inte så himla många glassproducenter i länet.
    //Alex

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.