Lämmelspaning.

Har gått på lämmelspaning/lpromenad/hår och klädtvätt i kväll. Bestämde mig för att gå till Tjulträsk, ska tydligen vara 4 km dit (tror att det är andra mått ovan odlingsgränsen… kanske 1:3 eller nåt sånt), jag gick och gick och hamnade i ett mycket blött regn samtidigt som det blåste motvind, men jag kämpade vidare spanande och lyssnande efter lämmlar men det enda jag hittade var ett road kill som vid närmare inspektion visar vara just en lämmel, dock var det ju inte riktigt så jag hade tänkt det.

Till slut gav jag i alla fall upp, man orkar ju inte gå i motvindsregn hur långt som helst och vände således hem, vilket i praktiken innebar att jag blev ännu blötare på ryggen och bak på bena. Men det gör ju inget när det är sommar. Det är ju ändå lite mysigt att spatsera i regnet speciellt när det mer sirlar ner än blåser i ögonen. Men det bästa är i alla fall jag varken behöver tvätta brallorna eller håret, det fixade ju moder natur bara fint.

Måste också säga att Tjulträsk är ett otroligt vackert ställe och det är väl värt ett besök med fikakorg, men försök att passa in solen, det är dagens tips =)

//Alex

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.