Ett nytt hem håller sorgen borta

Här hos oss är det fortfarande sorg. Igår tog sig Ann knappt ur sängen, det är hårt med helg och ingen hund att gå upp för. Jag har också svårt att vänja mig vid att inte mötas av lilla hunden som viftar på stumpen när man kommer hem.

En sak har vi dock som får tankarna på annat. Vi har varit och tittat på två lägenheter. Först var vi och tittade på en trea i det hus där vi bor nu, men det var en mycket märklig lägenhet. Ett av rummen hade bara ett litet källarfönster längst upp, så det gick bort för där skulle vi aldrig trivas (fast lägenheten hade en klädkammare!). När jag meddelade att den lägenheten inte riktigt var för oss så fick vi erbjudande om en annan lägenhet fast Väst på stan. Läget är perfekt, lugnt men centralt och jättenära båda våra jobb. Hyran är bra och lägenheten är stor men kök och badrum är inte roliga alls. Ann är också mycket kritisk till tvättstugan som inte ens har en torktumlare och hotar med att tvättstrejka. Men det svåraste är nog att vi egentligen trivs så vansinnigt bra i den lägenhet vi bor nu, även om vi har för lite plats för både oss och alla grejer.

Vi får se hur det blir med den sista lägenheten vi kollade på. Vi får göra en plus- och minuslista och höra efter med Lerstenen vad de kan fixa i lägenheten och ta ställning efter det.

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.