Evert fyller år!

Hurra hurra hurra! Idag firar Evert ett halvt år. Firandet av Evert, 2,95 kg tung, började redan igår med stort födelsedagskalas.

Jag bakade till gästerna croissanter och chokladkolakakor och Ola kom med Morotskaka. Evert å sin sida bjöds på canapéer i form av enkla lamm- och fågelblommor, dubbla lamm och fågelblommor med premium leverwurst, Vegetariska mintmixben och munsbitar av Schmackos i olika smaker.

På sin födelsedag fick Evert så klart ett antal födelsedagspresenter. Av mig och Ann fick han en grön groda med justerbara ben, en boll till mage och ett huvud som piper.

Av FlumOle, som bakat morotskaka till festen, fick Evert en morot. Evert älskar morot så han blev mäkta glad 🙂

Dessutom fick Evert två stycken alldeles lagom stora tuggben av Ulla. Åh så perfekt tycker Evert, dem kan jag inte ta blicken från!

Av mormor och Ivar fick Evert en rosett att ha på huvudet, men den sitter inte fast så bra ännu, vi får vänta på att håret blir längre så kan vi ta kort på det då. Grattis, Grattis Evert på halvårssagen säger vi allihopa!

Fr.v. Lektant Eva (ganska precis 91 år äldre än Evert), Farbror FlumOle, Evert (iförd födelsedagshatten) Ulla, Ivar & Mormor (som på bilden fått låna en solhatt som hon ska ha på sig på sin semester i Thailand nästa vecka)

 

Etiketter: , , , , , ,

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.