Evert och en strumplåda.

Igår kväll så bestämde sig Ann och jag för att träna Evert lite. Eller egentligen bara se hur han reagerade. Evert sover ju som bekant i sin bur på nätterna med dörren stängd. Så har vi gjort sedan vi fick honom så att han inte ska gå ut någonstans i lägenheten och kissa eller bajsa på natten. Nu är ju Evert stora killen som har tappat nästan alla tänder och håller på att jobba på det där med att få knorr på svansen så vi tyckte att det var dags att Evert får börja sova med öppen dörr till buren. Vi passade dock på att stänga dörrarna till sovrummet innan vi gick och la oss.

Evert gick runt och hade en mycket spännande kväll i sovrummet och försökte med jämna mellanrum hoppa upp i sängen innan han gick och la sig i sin bur. Slutet gott allting gott tänkte vi. Så vaknade vi mitt i natten av att Evert skäller. Kanske en mardröm, kanske någon som gick i trappen, vad vet jag, men jag somnar om i alla fall. Men frågan är om Evert gör det.

När jag så vaknar imorse så ser jag plötsligt att buren är tom. Var är Evert? Jag ser mig omkring i sovrummet. Nej ingen Evert.

Då hör jag, det är något under sängen, det är någon där. Vem tror ni att jag hittar när jag drar ut min strumplåda om inte Evert!

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.