Full fart och sjusovning

I helgen har jag haft så fullt upp att jag omöjligt hunnit blogga, förutom igår kväll då jag bloggade på RFSL Umeå-bloggen istället.

Hur som helst så har vi haft en fullspäckad helg där jag på fredagen var på TC och kände mig som hundra år. Detta berodde på att jag fördrev kvällen genom att diskutera kontoplaner, hundförsäkringar och landstingspolitik men också på att resten av klientelet såg ut som om de fortfarande gick i gymnasiet. På det stora hela var det ändå en oerhört givande kväll!

På lördagen hade vi första styrelsemötet efter årsmötet och det förflöt förvånansvärt smidigt om jag får säga det själv, även om jag och Ann var tvungen att smita tidigt eftersom vi väntade besök till Schlagerfestivalen! Efter Schlager spelade vi Singstar så att det dånade om det och Hanna vann som hon alltid gör.

På lördag passade jag även på att väga Evert, som jag alltid gör på lördagar och döm om min förvåning när han har gått upp ett och ett halvt hekto på en endaste vecka! Nu väger tungklumpen inte mindre än 3,1 kg och därmed har han ett hekto till att växa innan han inte längre passar in i rasstandard. Om ni frågar mig så finns det ingen fråga om saken att han kommer att bli för stor, men lika bra är väl det för då slipper vi ha långt hår som vi lägger upp på spolar när han går ut och inte heller behöver vi hjälpa hans ena öra som är helt vippigt att stå upp.

På söndag kom Camilla förbi och vi pratade strunt, fikade och RFSL-ade så som vi brukar när vi träffs. Evert slog också nytt rekord i sjusovning och beslutade sig för att inte kliva upp förrän kvart över elva på förmiddagen.

Etiketter: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.